Hella Foodin arvonTA FACEBOOKISSA ja instagramissa

Arvontojen järjestäjä

Hella Food, Pieni Roobertinkatu 9, 2krs. 00130 Helsinki

Facebook tai Instagram eivät ole millään tavalla osallisena Hella Foodin some-kanavissa tapahtuvien arvontojen järjestämisessä.

Osallistumisaika

Arvontaan voi osallistua 30.8 - 8.9.2019 välisellä ajalla. Kaikki alkuperäiseen viestiketjuun (Facebook tai Instagram) kommentoineet ovat mukana arvonnassa. Arvontaan osallistuminen päättyy 8.9.2019 klo 23.59. Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti 9.9.2019.

Osallistuminen

Facebookissa ja Instagramissa: Arvontaan osallistutaan kommentoimalla Hella Foodin Facebookin tai Instagramin alkuperäiseen julkaisuun. Jos kisajulkaisu jaetaan Facebookissa, jakojulkaisuun suoraan lisätyt kommentit eivät näy arvonnan järjestäjälle, eivätkä näin osallistu arvontaan.

Palkinnot arvotaan kaikkien osallistumisaikana arvontapäivään mennessä ja näiden sääntöjen mukaisesti osallistuneiden kesken.

Palkinnot

Arvonnan voittanut saa itselleen Touchpointin kokkitakin omalla nimellä brodeerattuna, essun ja Yaxel Ranin 20cm kokkiveitsen (arvo 169€). Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti yksityisviestillä.

Voittajien julkistaminen

Voittajalle ilmoitetaan arvonnan voitosta henkilökohtaisesti Facebook tai Instagram yksityisviestillä tai vastaamalla voittajan kommenttiin kilpailujulkaisussa. Viestissä voittajalle ilmoitetaan kuinka palkinto lunastetaan. Mikäli voittaja ei toimita tarvittavia tietoja 24 tunnin sisällä tai hän ei voi vastaanottaa palkintoa, arvotaan tilalle uusi voittaja. Osallistuessaan arvontaan arvontojen voittajat antavat arvonnan järjestäjälle luvan julkaista nimensä järjestäjän sosiaalisen median kanavissa ilman erillistä suostumusta tai korvausta.

Rajoitukset

Arvonnat ovat avoimia kaikille muille paitsi Hella Foodin henkilökunnalle tai heidän perheilleen.

Arvonnan järjestäjän vastuu

Arvonnan järjestäjä ei vastaa mahdollisista tietoliikennekatkoksista tai vastaavista ongelmista, joista johtuen osallistuminen ei ole mahdollista.

Arvonnan järjestäjän vastuu rajoittuu arvontojen kohteena olevien palkintojen määrään. Arvonnan järjestäjä maksaa arvonnoista mahdollisesti aiheutuvat arpajaisverot.