Hella Foodin arvonTA FACEBOOKISSA

Arvontojen järjestäjä

Hella Food, Pieni Roobertinkatu 9, 2krs. 00130 Helsinki

Facebook ei ole millään tavalla osallisena Hella Foodin some-kanavissa tapahtuvien arvontojen järjestämisessä.

Osallistumisaika

Arvonta suoritetaan 6.-22.12.2018, joka päivä n. klo 21.00 kaikkien tykkääjien ja kommentoiden kesken. Kaikki alkuperäiseen viestiketjuun kommentoineet ovat mukana jokaisessa arvonnassa

Osallistuminen

Facebookissa: Arvontaan osallistutaan kommentoimalla Hella Foodin alkuperäiseen julkaisuun. Jos kisajulkaisu jaetaan Facebookissa, jakojulkaisuun suoraan lisätyt kommentit eivät näy arvonnan järjestäjälle, eivätkä näin osallistu arvontaan.

Palkinnot arvotaan kaikkien osallistumisaikana arvontapäivään mennessä ja näiden sääntöjen mukaisesti osallistuneiden kesken.

Palkinnot

Arvonnan aikana 6. - 21.12.2018, joka päivä arvotaan 3 ruokalajin menu valinnaisella juomalla (valko -tai punaviini, alkoholiton olut, kivennäisvesi, limu) arvonnan voittajalle ja kolmelle ystävällä. Jokaisen arvottavan palkkinon arvo on 80€. Jokainen osallistuja voi voittaa vain kerran koko arvonnan aikana. Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti yksityisviestillä.

Voittajien julkistaminen

Voiittajille ilmoitetaan arvonnan voitosta henkilökohtaisesti Facebook-yksityisviestillä tai vastaamalla voittajan kommenttiin kilpailujulkaisussa. Viestissä voittajalle ilmoitetaan kuinka palkinto lunastetaan. Mikäli voittaja ei toimita tarvittavia tietoja 24 tunnin sisällä tai hän ei voi vastaanottaa palkintoa, arvotaan tilalle uusi voittaja. Osallistuessaan arvontaan arvontojen voittajat antavat arvonnan järjestäjälle luvan julkaista nimensä järjestäjän sosiaalisen median kanavissa ilman erillistä suostumusta tai korvausta.

Rajoitukset

Arvonnat ovat avoimia kaikille muille paitsi Hella Foodin henkilökunnalle tai heidän perheilleen.

Arvonnan järjestäjän vastuu

Arvonnan järjestäjä ei vastaa mahdollisista tietoliikennekatkoksista tai vastaavista ongelmista, joista johtuen osallistuminen ei ole mahdollista.

Arvonnan järjestäjän vastuu rajoittuu arvontojen kohteena olevien palkintojen määrään. Arvonnan järjestäjä maksaa arvonnoista mahdollisesti aiheutuvat arpajaisverot.