Hella Foodin arvonnat sosiaalisessa mediassa

Arvontojen järjestäjä

Hella Food, Kanavaranta 7 E, Helsinki

Facebook tai Instagram eivät ole millään tavalla osallisina Hella Foodin some-kanavissa tapahtuvien arvontojen järjestämisessä.

Osallistumisaika

Osallistumisaika alkaa julkaisun julkaisemisesta ja päättyy julkaisussa mainittuun arvontapäivään. Arvonta suoritetaan arvontapäivänä n. klo 14.00.

Osallistuminen

Facebookissa: Arvontaan osallistutaan kommentoimalla Hella Foodin alkuperäiseen julkaisuun. Jos kisajulkaisu jaetaan Facebookissa, jakojulkaisuun suoraan lisätyt kommentit eivät näy arvonnan järjestäjälle, eivätkä näin osallistu arvontaan.

Instagram: Arvontaan osallistutaan julkaisun ohjeiden mukaan joko kommentoimalla Hella Foodin alkuperäistä julkaisua tai julkaisemalla kuva omalla julkisella Instagram-tilillä kilpailujulkaisussa ohjeistetuilla hashtageilla. Arvontaan osallistuneita kuvia voidaan jakaa Hella Foodin sosiaalisen median kanavissa alkuperäisen kuvaajan Instagram-tunnus mainiten.

Palkinnot arvotaan kaikkien osallistumisaikana arvontapäivään mennessä ja näiden sääntöjen mukaisesti osallistuneiden kesken.

Palkinnot

Palkinto ja arvottavien palkintojen määrä määritellään jokaisessa arvontajulkaisussa erikseen. Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi.

Voittajien julkistaminen

Voiittajille ilmoitetaan arvonnan voitosta henkilökohtaisesti Facebook/Instagram-yksityisviestillä sekä vastaamalla voittajan kommenttiin kilpailujulkaisussa. Viestissä voittajaa pyydetään ilmoittamaan tarvittavat tiedot palkinnon toimittamiseen. Mikäli voittaja ei toimita tarvittavia tietoja 24 tunnin sisällä tai hän ei voi vastaanottaa palkintoa, arvotaan tilalle uusi voittaja. Osallistuessaan arvontaan arvontojen voittajat antavat arvonnan järjestäjälle luvan julkaista nimensä järjestäjän sosiaalisen median kanavissa ilman erillistä suostumusta tai korvausta.

Rajoitukset

Arvonnat ovat avoimia kaikille muille paitsi Hella Foodin henkilökunnalle tai heidän perheilleen.

Arvonnan järjestäjän vastuu

Arvonnan järjestäjä ei vastaa mahdollisista tietoliikennekatkoksista tai vastaavista ongelmista, joista johtuen osallistuminen ei ole mahdollista.

Arvonnan järjestäjän vastuu rajoittuu arvontojen kohteena olevien palkintojen määrään. Arvonnan järjestäjä maksaa arvonnoista mahdollisesti aiheutuvat arpajaisverot.