teemu laurell

SHELTERGoto, G.W.Sundman, Fishmarket, Demo, Sipuli.

Teemu on vuoden 2012 Top Chef ja nykyään vastaa oman ravintolansa, Shelterin keittiöstä. Hän on aikaisemmin työskennellyt mm. G.W.Sundmansissa, Fishmarketissa, Demossa ja Sipulissa.

Oliver Hurskainen

Muru, G.W.Sundman.

Oliver on työskennellyt G.W. Sundmanissa sekä ravintola Murussa, jossa hän oli mukana myös hyväntekeväisyysprojekti 24H:ssa. Oliver on osa Finnish Food Mafiaa.

 
Late.jpg

LATE FENANDER

FINNISH FOOD MAFIA

Late toimii Finnish Food Mafian toimitusjohtajana. Hänellä on pitkä kokemus ravintola-alalla työskentelystä ja hänen vahvuutensa ovat liiketoiminnassa ja johtamisessa. Late on mukana auttamassa pop-up ravintolan perustamisessa.

Kalle.jpg

KALLE KIUKAiNEN

Basbas, Chef on the Beach

Kalle Kiukainen työskenteli useamman
vuoden ravintola Murun keittiömestarina ja oli mukana hyväntekeväisyystempaus 24H:ssa. Kalle on myös Chef on the beach televisiosarjan pääosassa. Nykyisin Kalle toimii yrittäjänä BasBasissa.

Erno.jpg

erno kemi

Ora, ragu, Chez dominique, sasso, a21, Mange sud

Erno toimii keittiömestarina Michelin-tähden ansainneessa Orassa. Hän on myös edustanut Suomea kokkimaajoukkueessa ja hän toimii nykyisin keittiömestarina Ragussa. Lisäksi hän on työskennellyt mm. Chez Dominiquessa, Sassossa, A21ssä ja Mange Sudissa.

 
ville.jpg

ville tikkanen

valkoinen sali, hella food, bass camp, Basso, bassline festival

Ville Tikkanen on pitkän linjan kulttuurivaikuttaja joka on toiminut myös nuorisotyön parissa. Hänen käsialaansa ovat vuodesta 2010 toiminut nuorisoprojekti Bass Camp, 2004 perustettu Basso Media sekä vuodesta 2008 asti toiminut Bassline Festival. 

Jussi.jpg

Jussi Raunio

Farang, ASk, Boathouse

Top Cheffistä tuttu mies on ollut muun muassa ravintola Boathousen, Pianissimon ja
Pastiksen vuoro– sekä keittiömestarina.  Jussi kuuluu nuorista kokeista koostuvaan Finnish Food Mafiaan.

 

Antti.jpg

Antti asujamaa

Ragu, Sipuli, sasso

Antti on perustanut Ernon kanssa ravintola Ragun, jossa hän työskentelee toisena keittiömestarina. Ennen sitä hän on tehnyt pitkän uran keittiömestarina Sassossa ja Sipulissa.

 
seba.jpg

sebastian harju

hella food

Sebastian Harju on yhteisöpedagogi, joka työskentelee Helsingin kaupungilla nuorten parissa. Sebastian toimii nuoriso-ohjaajan tehtävien lisäksi Hella Foodin toiminnanjohtajana.